Wat is Cosmetische Acupunctuur? 
Cosmetische acupunctuur zorgt voor rimpelvermindering in het gezicht, kaaklijn, hals en decolleté. 

Het voordeel van Cosmetische Acupunctuur is dat er geen gebruik gemaakt wordt van neurotoxische stoffen of chemische substanties. Het resultaat is mooier en langduriger en uw natuurlijke mimiek blijft gehandhaafd.

Door het plaatsen van intradermale naaldjes in de dermalaag van de huid, stimuleer je de doorbloeding en herstel je de balans tussen de aangezichtsspieren. Collageen (het eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid) en elastine komen terug in de huid en vullen de rimpels van binnenuit op. 

Geschiedenis 
Deze vorm van cosmetisch behandelen is in Nederland relatief nieuw en onbekend. In China werd het echter al toegepast om de keizerin te voorzien van een jonge en stralende huid. Met de herontdekking van de eeuwenoude techniek kunnen wij rimpels en andere huidaandoeningen bestrijden op een gezonde en zeer effectieve manier. 

 

De behandeling 
We bieden een kuur van 10 behandelingen aan en daarnaast heeft u de keuze om zelf uw 'probleemzones' te kiezen. Een kuur van 10 behandelingen dient afgemaakt te worden, het beste resultaat behaal je wanneer je dit doet in 7 tot 10 weken. Daarna is het alleen nog een kwestie van bijhouden. Hoe vaak dit bij u nodig is hangt af van de conditie van uw huid en uw leefgewoonten.

 

Indicaties Contra Indicaties
Rimpels Hemofilie
Anti-aging Migraine (cliënt moet 3 maanden vrij zijn)
Vette huid Diabetes
Acne Pacemaker
Matte uitstraling Hoge bloeddruk
Subtiele wenkbrauwlift Het gebruik van botox/fillers (dit moet 4-6 maanden geleden zijn)
Wallen
Grove poriën
Droge of vochtarme huid
Littekens
Huidpigmentatie
Rosacea