Nilla Berretty van Loenen - oprichtster 

Na meerdere studies in de alternatieve gezondheidszorg is Nilla sinds 2013 werkzaam in de praktijk voor acupunctuur te Uden. Zij heeft daar en tijdens haar opleiding aan de Qing Bai Academie haar passie voor cosmetische acupunctuur ontdekt. Na een afgeronde opleiding MBK (Westerse Medische Basiskennis) en haar studie voor Chinese Geneeskunst is zij zich verder gaan verdiepen in de cosmetische sector. Als hoofd cosmetisch acupuncturist zult u haar geregeld treffen in de praktijk. 

 

Praktijk voor Cosmetische Acupunctuur

De praktijk is gericht op gezichtsverjonging en rimpelbestrijding. Bij deze effectieve behandeling wordt er geen gebruik gemaakt van chemische substanties zoals bij botox en fillers waarvan u de gevolgen op langere termijn niet weet. Wij zijn zeer enthousiast over deze methode en de resultaten die wij hiermee boeken. Een stralende en jonger uitziende huid met het behoud van uw eigen mimiek. 


Cupping en Bindweefselmassage

Naast cosmetische acupunctuur zijn wij ook gespecialiseerd in cupping en bindweefselmassage. Deze manier van massage is zeer effectief bij rimpelbestrijding, cellulite of spierklachten.